За нас

Cruises Apollo е бранд на туроператор Аполо и включва в себе си организирани групови морски и речни круизи, както и луксозни яхтени пътешествия и индивидуални програми.

Аполо се наложи на българския пазар като водещ туроператор при груповите речни круизи и е първият, който чартира цял речен кораб за българска група. Освен превърналите се вече в традиционни круизи по река Рейн, предлагаме успешно круизи по Дунав, Нил, Нева и Волга.

Морските круизи също са част от портфолиото ни. Карибските круизи и програмите до ОАЕ са задължителни пътувания всяка година. Програмите из Средиземноморието и Индийския океан също се радват на успех.

Работим с утвърдени партньори от цял свят, което гарантира не само качеството на нашите пътешествия, но и разнообразие на предлаганите дестинации.Cruises Apollo е част от APOLLO GROUP

APOLLO - В този сайт ще намерите голямо разнообразие от групови програми.
Обърнете особено внимание на почивките ни в Турция, които са основен сегмент от нашата работа. Предлагаме ексклузивно хотели както в Турция, така и в Албания.
Атрактивни са традиционните ни самолетни програми Уикенд в Париж, Лондон и Виена са с едни от най-добрите условия на пазара. Не пропускайте станалите вече традиция далечни дестинации - Куба, Перу, Йордания, Индия и Непал, Австралия и Шри Ланка. През последните години се утвърдихме и с речните круизи из Европа, както и с интересните морски круизи до Дубай, Карибските острови и др.

VIP Zone - Богат каталог от програми за индивидуално пътуване на четири континента.
Може да избирате между ВИП екскурзии, организирани само за Вас, с индивидуално обслужване или гарантирани групи, при които може да се присъедините на конкретни дати към групи туристи от цял свят и да добавите удоволствието от това общуване към Вашето пътуване.

Wedding Style - Най-интересните и нетрадиционни идеи за Вашето сватбено тържество или меден месец на най-невероятните места на света. Плажна сватба в Пукет, историческа сватба в стар замък в Шотландия или в ренесансова вила в Итлия. А мислили ли сте за ледения хотел в Лапландия или под звездите на пустинята? Да не забравяме родовата церемония на Великденските острови или традиционна сватба в индийски стил в Джайпур..

Apollo Bulgaria - Разнообразие от програми в България, предназначени за чуждестранни групи. Исторически, културни, СПА турове, екскурзии в най-популярните места на страната. "Лов и риболов", "Кухня и вино", "ЮНЕСКО обиколки.

Apollo Corporate - Вие знаете как да движите бизнеса си все по-напред в тези динамични времена.
Вие знаете, че тиймбилдинга и семинарите дават огромен скок на работата ви. Ние ви предлагаме още транспорт – наемане на чартърни полети, влакове, яхти, автобуси, билети; настаняване в подбрани хотели според бюджета ви;мвсички необходими трансфери; допълнителни екскурзии на място с професионални екскурзоводи; гала вечери за участниците; програма за придружители; превод в ефир; предоставяме възможност за плащане на лизинг и съдействие за кредитиране.

  

 

 

 

Фирма АПОЛО-2000 ООД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-2172-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по процедура: BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, на стойност: 50 000лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 национално финансиране. Безвъзмездната помощ е 100%.

Срокът на изпълнение на проекта е 3 месеца, от 23.05.2022 до 23.08.2022.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Обща стойност на проекта е 39 439,15 лв., от които 33 523,28 лв. европейско и 5 915,87 лв. национално съфинансиране.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЕКТА:

Фирма АПОЛО-2000 ООД е с основна икономическа дейност с код по КИД-2002 / 79.12. Туроператорска дейност. Проектът е насочен към преодоляване на икономическите последствия от пандемия COVID-19, чрез директно предоставяне на BG16RFOP002-2.092 "Подкрепа на МСП от туристическия сектор за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19 чрез прилагане на схема за подпомагане от Министерството на туризма (МТ)"

ЦЕЛИ И РЕЗУЛТАТИ НА ПРОЕКТНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

Осигуряването на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона на туризма.

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЕНИЕ:

Дата на стартиране: 21.12.2020 г.

Дата на приключване: 21.03.2021 г.